FAQsVragen en tips

Hieronder kan u tips en vragen vinden die regelmatig in onze winkel worden gevraagd.

  • Kan ik lunch bestellen voor onze vereniging of op het werk?
  • Hoe het best brood bewaren
  • Worstenbrood opwarmen
  • Hoe bewaar ik pistolets en sandwiches?
  • Een lekker aperitiefje: broodrolletjes !
  • Zijn onze producten glutenvrij?

Is er in uw vereniging of op kantoor een speciale gelegenheid ?

Een lunchvergadering, een bedrijfsbezoek, een conferentie?

Wij verzorgen uw:

  • belegde mini broodjes
  • half open belegde broodjes
  • mini koffiekoekjes


En ook uw dessertjes

  • gebak met een logo of foto
  • buffet van dessertjes: mini gebakjes of schepdessert


Relatiegeschenken

  • tornadokoekjes
  • pralines
  • Antwerpse handjes, zowel pralines als koekjes
  • ook geschenkbonnen mogelijk 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte:
Tel: 03 3120066  info@bakkerijdekorenbloem.be

Bewaar brood in een ademende broodzak en gebruik bij voorkeur een broodtrommel.

Wil je elke dag bijna vers brood? Vries het brood direct na aankoop in. Ontdooi dagelijks alleen de boterhammen die je daadwerkelijk gaat eten.

Gebruik een broodrooster of tosti-ijzer, zodat je oud brood kunt toasten.

  • oven voorverwarmen op 200 °C
  • producten insteken
  • oven op 180 °C
  • 8 à 10 minuten, afhankelijk van oven & hoeveelheid

Krokante producten : pistolets - broodjes - stokbrood

-->  uit de zak bewaren, op een droge plaats

Malse producten : sandwiches, ed.

-->  in de zak bewaren, ev. in een plastieken zak

Broodrolletjes met tonijn

Ingrediënten voor 20 stuks:

  • 10 sneetjes wit cassinobrood
  • 2 gedroogde tomaatjes op olie
  • 1 blikje tonijn
  • ½ rode ui, gesnipperd
  • 1 volle eetl. Kappertjes
  • 1 theel. Tijm
  • zout, versgemalen peper
  • ca. ¾ dl olijfolie

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 C.
Hak de tomaatjes heel fijn.
Giet de tonijn af en meng de tomaatjes, de ui, de kappertjes en de tijm erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes met een deegroller iets dunner.
Schep er aan een korte kant een streep van het tonijnmengsel op en rol de sneetjes stevig op.
Plak de rand vast met een beetje olie.
Halveer de rolletjes, bestrijk ze rondom met olijfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de broodrolletjes in de oven in ca. 10-15 minuten knapperig bruin. 

Zoutloos brood en glutenvrij brood is verkrijgbaar op bestelling